1 februari, 617 år av förtryck

Preussergate: Tidsfristen ute!

[En ny kommuniké från DFP]

Nej, ingen flagga har återlämnats. Preussiska gardet gör fortfarande gemensam sak med Parkförvaltningen och tar något som egentligen inte tillhör dem. Vem har tillverkat flaggan, vem brukar den, vem ollar den med risk för eget liv och lem? Samma hårt arbetande sjörövarklasskollektiv som rimligtvis gemensamt äger flaggan, och har rätt att ta del av dess resultat eller platt besluta om dess förgrening.

Fyllepåsen och Smuts fortsätter benhårt hävda att nidvisan i Nordergravar framfördes med styrka och värdighet. Som om bilderna inte fanns. ”Vi sjöng en nidvisa så elak att nytt kritvitt hår växte ut på Ollats röv”, säger fortfarande Smuts. Som om bilderna inte fanns. ”Bombi blev så chockad att han inte ens hittade hem till Krabbnästet den natten, jag fick leda honom rätt”, hävdar ännu Fyllepåsen. Som om bilderna inte fanns.

Bilderna finns. Och de visar en saklig och rättvis recension från Amiralen: ”Aldrig har en ballad sjungits sämre till min ära”…

Härmed släpper vi vårt första Wisbyleaks, sanningen bakom vad som redan kallas Preussergate. I vårt arkiv berättas om mer dokument som utportionerat under våren kommer ställa allt ni vet om medeltiden upp och ner.

/DFP:s researchgrupp