2 augusti, 615 år av förtryck

Argrrrrrrrrrr

ARG(r)

För att vi älskar er långt mer än vi någonsin älskat oss! Många har blivit ledsna och kränkta för att dom hört pirater som vrålat ”argr”. Man har känt att detta är en form av ”hollywoodpiratska” som inte hör hemma under medeltiden. Nu plockar vi bördan från er våra bröder och systrars skuldror, likt (egyptiern) Simon från Syrene i Bibeln bär vi korset vidare!

En argr under medeltiden var den man som intog en feminin position i samvaro med en annan man. Detta har Dick Wases senaste utgrävningar tydligt visat. Ett chockat etablissemang försöker tysta ned det här. Inte en enda av riksdagens 349 ledamöter har vågat uttala sig om detta. Trots att ett ”utbildningsmaterial” sändes till dem. Inte en enda av dessa har svarat eller kommenterat. Hur förtroendeingivande är det?

Kan man inte nå toppen får man sjunka mot botten. Den där piraten som skrek ”argr” till dig i förra Visby ville bara att du skulle nå en större kunskap om dig själv. Visbypirater hoppas att alla människor kommer till insikt och förstår – då kan vi leva i ett bättre samhälle. Det hjälper inte att det är demokrati, nazism, kommunism. Alla människor måste förstå, se och leva efter det. Från vår kommande skiva ”Visbypirater håller upp skölden” ger vi er nu den folkbildande historielåten ARG(r)! Vi ses i Visby nästa vecka i Nordergravar, där du kan köpa hela fullängdsskiva. Glöm inte heller tornvandringen på tisdag, samling kl 13 vid Kruttornet!

Lyssna här: