Salta Muttan

Visby medeltidsveckas bäst – eller möjligtvis sämst – bevarade hemlighet är Visbypiraternas lönnkrog Salta Muttan. Det ljusskygga etablisemanget släpper in de första gästerna först efter kl 3, då Effes, Nunnan och Anatomiskt Korrekte Haren stänger. Då Muttan och de aktiviteter som pågår däri befinner sig i en juridisk gråzon gör vi bäst i att inte publicera någon address, men om du vill fortsätta ditt festande efter de lagliga timmarna så är det bara att hitta en Mecklenburgsk pirat och följa honom eller henne till Visbys salta sköte.

Salta Muttan

Salta Muttan 1394, foto: Dick Wase

Obligatorisk rövrakning

Obligatorisk rövrakning 1394, foto: Dick Wase

Den obligatoriska rövrakningen sker i erotikens tecken. Salta Muttan är den första medeltida krogen som har en policy för underlivsbehåring – och regeln är: inte ett hårstrå släpps in.

Den gäst som önskar gå direkt till de aktiviteter som väntar innanför är naturligtvis välkommen att ansa sina egna strån innan han eller hon äntrar Muttan.

En av våra trogna Preussiska besökare (som vill vara anonym) anmärkte: "jag hade aldrig trott att min rakade röv skulle ge mig snabbare tillträde till Muttan".

Samlag eller salighet?

Samlag eller salighet? 1394, foto: Dick Wase

De enda lagarna som gäller på Salta Muttan är de tyska renlighetslagarna och de är som bekant tämligen liberala när det kommer till förnöjelseverksamhet. Ett besök på Salta Muttan kan bli ditt uppbrott med vår aktuella, men fortfarande medeltida sexualmoral och en tillbakagång till den förkristna, friare sexualmoralen.

Vilken var egentligen den vanligaste sexuella relationen under medeltiden? Kom till Salta Muttan och finn den kontroversiella sanningen.